Virtueel vissen

virtueel vissen - ikzegniets.nl

Vissen zonder hengel en zonder visakte? Het kan!

Vroeger was vissen een vorm van jagen. Maar voor de moderne, en altijd jachtige,mens is vissen een vorm van onthaasten geworden. Een soort mediteren. In plaats van de hele tijd naar je navel te staren, staar je dan naar je dobber. Eigenlijk is het precies hetzelfde maar dan anders. Je wordt een één met het universum en je krijgt rust in je hoofd! Daar is het toch allemaal om te doen: niet waar?

Een webcam pal boven de dobber gehangen

Eigenlijk is het vangen van vis bijzaak, de meeste vissen worden teruggegooid. Vooral dit laatste bracht me op het idee om het vissen helemaal terug te brengen tot de kern. Namelijk: het staren naar de dobber.
We hebben er een ICT-er bijgehaald en die heeft voor ons een mooie App gemaakt; we hebben een webcam pal boven de dobber gehangen. Via onze App kan nu iedereen naar de dobber kijken. Dus om rustig te worden hoef je de deur niet meer uit. Mooi toch?

Ongekende voordelen

Dat rustig worden schijnt nog goed te werken ook. We hoorden laatst dat ARBO-artsen onze App als therapie gebruiken; het blijkt goede resultaten te geven bij gasten die tegen een burn-out aan zitten. Gewoon één uurtje met onze App naar de dobber kijken en weg is de tater uit je knater. Mooi toch?
En verder natuurlijk nooit meer in de kou, in de regen, bij nacht en ontij aan het water kleumen. Nee, gewoon lekker, weer of geen weer, met een biertje – of een neut met je virtuele visvrienden chatten. Klinkt toch even wat beter: niet waar?

Mijn verdienmodel?

En mocht je van al dat virtuele vissen zin krijgen in een vers gevangen visje, dan kun je via onze website elke vis naar keuze bestellen. De meeste vishandels zijn namelijk op ons systeem aangesloten. We hebben een bijna landelijke dekking. Als je mazzel hebt worden ze vers – of zelfs gebakken – nog thuisgebracht ook.
Mijn verdienmodel? Ach, je hoeft je over mij geen zorgen te maken. Laat ik het zo zeggen: Als ik ’s ochtends wakker word, dan vind ik het altijd leuk om op de entertoets te drukken om te zien wat ik nu weer gevangen heb.