Tanden bleken – krijtwitte tanden in 10 minuten en zonder afspraak!

tanden bleken voor en na - ikzegniets.nl

Tanden Bleken

Door de betutteling van de overheid kan je bij veel tandartsen niet meer in een uurtje met een hoog waterstofperoxide gehalte worden gebleekt. Nou heb ik een nieuwe methode ontwikkeld ; supersnel tanden bleken – krijtwitte tanden in 10 minuten en zonder afspraak!

Tanden zo geel als een kanarie, je komt het steeds vaker tegen

Tanden zo geel als een kanarie, je komt het steeds vaker tegen. Ik was er met de oude methode een dik uur mee kwijt, dat moet sneller kunnen dacht ik. Ik heb eerst experimenten gedaan met een ultra hoog waterstofperoxide gehalte van 80-90% maar bij veel patiënten loste het tandvlees op en zakte het als kaarsvet over de voortanden heen. Met een iets lichtere oplossing waren helaas niet alleen de tanden gebleekt maar ook de tong, gehemelte en de huig werden stralend wit. Ik vond het een mooi gezicht, maar je patiënten hebben het laatste woord en die betalen tenslotte de rekening.

Tijd om te experimenteren. Het porselein van de toiletpot krijg ik altijd stralend wit met Vim en een staalsponsje. Ik heb het direct toegepast op mijn patiënten. Schitterend resultaat, het schuimde wel als een dolle hond maar het resultaat mag er zijn. Het duurde 10 minuutjes maar het bleef maar een uurtje wit daarna kwam het geel er weer doorheen. Daardoor kwamen de patiënten te snel terug en ontevreden. Dat wil je niet als tandarts, ik heb me wederom laten inspireren door de toiletpot. Het viel me op dat de pot veel langer schoon bleef als je een WC-blokje achter de rand haakt. U raadt het al.

Mijn patiënten zijn nu dolgelukkig, de tandjes blijven stralend wit, 2 keer per dag een glaasje water en de vervelende mondgeur is ook verleden tijd!