Penis enlargement – een grotere worst, dat wil iedere vrouw.

worst - ikzegniets.nlIk kreeg laatst een leuke aanbieding via de mail; Penis enlargement. Mijn engels is niet best dus ik heb gevraagd aan de pastoor wat het was. Da’s om je worst te verlengen en dat vinden de vrouwtjes leuk zo’n lange worst. Een grotere worst, dat wil iedere vrouw.

Nou het leek mij ook wel wat, dus ik heb er op gereageerd. Of ik er niet een centimeter of 10 bij zou kunnen krijgen. Nou dat was geen probleem, als ik maar online kon betalen dan kreeg ik het wel thuisgestuurd. Ik heb gelijk besteld, alleen ik dacht dat ik hem dan er zo op zou kunnen zetten. Er zat een beschrijving bij in het Engels. Het leek erop dat ik mijn knop er eerst af moest draaien.

Zo te zien was het alleen de schacht die ik kon verlengen daarna moet ik de knop er weer op schroeven , nou niet om het een of ander hoor, maar die knop zat er bij mij behoorlijk vast op. Ik heb lopen draaien maar heb geen idee wat voor schroefdraad dat ik heb, ik heb er nog kruipolie op gespoten maar hij kwam niet los. Hij werd zo paars als een aubergine. Alsof ie geen lucht kreeg. Dat was geen doen, dus ik heb gebeld. Hoe werkt dat, de knop loopt paars aan zei ik. Probeer hem er dan bij de wortel af te schroeven en dan dat stuk ertussen te zetten en dan de knop er weer op draaien zeiden ze. Ik snap er geen reet van. 3 slagen en ik zat er door. Verder ging echt niet. Ik zei kan ik hem niet gewoon der boven op schroeven, de knop eraf dat zie ik niet zitten, hij zit er net zo mooi op. Vanaf mijn geboorte al. Hij moest eraf anders kon dat stuk er niet tussen, nou veeg mij maar op. Dat lukt niet zeg, wat een getob. Ik heb ten einde raad hem er toch maar op geschroefd, gewoon der boven op. Geen knop erop dan maar zonder. Langer was tie, daar kon geen man omheen. En dat is wat telt.

De vrouw had met grote ogen gekeken. Zo’n grote worst had ze nog nooit in de hand gehad. Moeders de vrouw was er heel blij mee. Bij de zuurkool had nou iedereen een flink stuk worst, en als moeders de vrouw blij is, ben ik het ook.