Olympische winterspelen: Wat kan mij nou die homo’s schelen?

olympische spelen logo

Ik vind de olympische spelen helemaal niks

Tijdens de olympische spelen staat bij mij de televisie de hele dag aan. Niet dat ik er naar kijk of zo. Nee, televisie is voor mij gewoon behang. Niets meer en niets minder.
Ik vind de olympische spelen helemaal niks! Sport vind ik sowieso niks. Ik vind sport alleen leuk als er gedoe is. Een rode kaart of zo. Moet je deze olympische spelen nou eens kijken … een vreselijk slap zootje. Je ben al blij met een valpartij of een olympische ring die tijdens de openingsscène niet wil branden. Nee, het had pas echt lachten geweest als alle elektriciteit zou zijn uitgevallen. Dan had die Poetin met al die homo bobo-vriendjes van hem mooi in het donker hebben gezeten.

Wat kan mij nou die homo’s schelen!

En weet je waar ik nou ook helemaal aan erger, dat is dat politieke geouwehoer dat je bij alle olympische spelen hebt. Nu lopen je weer te zeuren over homo’s. Wat kan mij nou die homo’s schelen! Er is veel ophef over, maar ze doen gewoon met alle onderdelen mee. Nee, veel erger vindt ik de discriminatie van onze dikke medemens! Ooit wel eens nagedacht waarom je helemaal geen dikke atleten bij de olympische spelen zie? Ik bedoel maar. Schrijnend! Dat is het, en anders niet! Weet je, dat gedoe van die homo’s, daar gaat het helemaal niet om. Dat is allemaal door de KGB en CIA in scene gezet om de aandacht van de dikkes af te leiden. Weet je, ze zullen er nooit voor uit komen, maar ze moeten namelijk helemaal geen dikkes bij de spelen hebben! En denk nou niet dat het alleen de Russen zijn, want de Amerikanen doen net zo hard mee. Wat zeg ik, die zijn veel erger, want die luisteren ze ook nog af.

… de Amerikanen, die doen net zo hard mee …

Ze houden je natuurlijk voor dat “dikkes niet goed in sport zouden zijn”, maar dat is natuurlijk helemaal niet waar, want er zijn zat olympische sporten waarin juist dikkes heel erg goed in zijn! Wat dacht je van het skiën? En dikke maakt van nature veel beter gebruik van de zwaartekracht. Kijk, bij skispringen dalen ze misschien te snel – of vallen zij zich misschien zelfs te barsten – maar bij al die andere takken van ski-sport zijn ze dik in het voordeel. Des te meer obese, des te harder ze naar beneden gaan! Maar, zie jij dikkes op de ski-piste? Ik niet! Ik zou het er op aan laten komen en de olympische spelen gewoon openstellen voor alle dikkes.

… als ik Obama was, of Poetin …

Je kunt die dikkes wel uitsluiten, maar mochten de dikkes voor hun rechten opkomen … dan zijn de rapen pas echt gaar. Het sterft namelijk van de dikkes! Kijk maar om je heen. Homo’s, die zie je niet. Die vallen niet op. Dikkes wel. Die haal je er zo uit. Nee, als ik Obama was, of Poetin, dan zou ik me pas daar echt dik over maken.

Als ik een dikke was, dan zou ik me aardig gepiepeld voelen. Ik zou het niet meer pikken. Ik zou op een vreselijke wijze de beuk ik er in gooien! Ik zou Facebook erbij halen en de “dikke lente” uitroepen. Ik zou voor het goud gaan!