Links dragend / Rechts dragend

links dragend / Rechts dragend - ikzegniets.nl

Voor veel mannen is het feit dat ze rechts- of links dragend zijn een gegeven.

Vroeger was het zelfs zo dat de kleermaker daar rekening mee hield. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Want hoewel je levensduur hiermee niet verkort zal worden, moet het natuurlijk wel duidelijk zijn dat dat niet goed is voor een mens. Een piemel moet gewoon recht naar beneden hangen of recht omhoog staan en niet anders.

Een piemel die zijn hele leven links gedragen wordt, krijgt na verloop van jaren een blijvende afwijking naar links. Een neutrale piemel op leeftijd kom je dan ook niet vaak tegen. De afwijking komt vooral naar voren als de piemel in erectie is, maar ook in rust is dit goed zichtbaar.

Als condoomfabrikant en ‘Nationaal Piemel Deskundige’ heb ik vaak mijn gedachten over dit probleem laten gaan. Volgens mij loop je helemaal binnen als je dit probleem weet op te lossen. In dat licht bezien heb ik onze R&D-afdeling de opdracht gegeven voor de ontwikkeling van het correctiecondoom. Na jaren onderzoek voor de prullenbak te hebben verricht, kwam vorig jaar de doorbraak. Wij waren net op tijd voor de beurs van Keulen, waar wij tot “De Klapper van de Beurs” werden uitgeroepen.

Een neutrale piemel op leeftijd kom je dan ook niet vaak tegen.

Het werkt als volgt: Net als bij een beugel van de tandarts, maken we gebruik van tegenkracht. Het condoom is zo geconstrueerd dat het de piemel in de tegengestelde richting wordt gebogen. Wij zijn tot de geniale conclusie gekomen dat je alleen in het geval van een erectie hoef te corrigeren. Dat betekent dat de belasting voor onze cliënt enorm wordt verminderd. In plaats dat 24 uur van de dag met kracht aan je piemel wordt getrokken, om hem weer recht te zetten, hoeft dat alleen nog maar als hij stijf is. Dus als onze cliënt wakker wordt met een morgenlat, dan is het een prettige gedachte dat er al een uurtje correctiewerk er op zit. In het algemeen geldt: Hoe groter de tegenkracht, des te sneller is het doel bereikt. Echter doe je het te snel, dan kan er een knik ontstaan en dan heb je blijvende schade. Dat is niet handig. Daarom hebben wij er altijd een uroloog bij. Ook hebben wij ons goed voor aansprakelijkheid verzekerd. Je kunt helaas niet zonder in onze claimcultuur.

Vorig jaar hebben we in Amsterdam ons eerste PCC (Piemel Correctie Centrum) opgericht. Dit jaar hebben we vestigingen geopend in Utrecht en Den Haag en voor volgend jaar staan alweer 6 nieuwe vestigingen op de planning.

Een potent heerschap dat de hele dag met …

Wij werken als volgt: Bij de intake maken wij een plan. We meten de afwijking en bepalen de duur van de behandeling. Een potent heerschap dat de hele dag met een harde plasser rondloopt, is met onze techniek veel sneller geholpen dan een oudere heer in de herfst van seksueel actieve periode. Jammer maar helaas. De laatste is voor een goed resultaat dan ook aanzienlijk duurder uit. Als oplossing voor dit probleem hebben we ook nog geëxperimenteerd met Viagra, maar het risico op een knik was gigantisch. We zijn er maar gauw mee gestopt, want we liepen het risico om uit de verzekering te worden gegooid.
Vervolgens krijgt de cliënt een offerte, die wij gaarne voor akkoord getekend retour zien. Hierbij tekent de cliënt gelijk voor automatische incasso. Dat vinden wij altijd erg prettig,
De kosten worden helaas nog niet vergoed door de zorgverzekeraar. Wij hebben nog een verzoek hiervoor lopen, maar we hebben nog geen antwoord op gekregen.

Wij verwachten wel een aanzuigend effect voor deze doelgroep

Om de 6 weken is er een controle waarbij we bepalen of de geplande correctie gehaald is en of er eventueel een zwaarder of lichter condoom gewenst is. Als het doel gehaald is, moet de cliënt nog minimaal 2 maanden doorgaan met het dragen. Dit, om terugval te voorkomen. We werken met 4 zeer beeldschone assistenten. Voor de controle is het namelijk makkelijker werken met een stijve piemel dan een slappe. Vandaar. Voor homo’s hebben we een, voor homobegrippen, knappe jongeman als assistent. Helaas hebben we door gebrek aan homo’s geen volledige baan voor hem. Hij werkt 2 ochtenden in de week. Wij verwachten wel een aanzuigend effect voor deze doelgroep, zodat we denken dat we binnen kort meer werk voor hem hebben.

Verder is het correctiecondoom goed voor de hygiëne. Druppels ten gevolge van nadruppelen worden nu niet opgevangen door de onderbroek, maar door het condoom.
Het ziet er naar uit dat we hiermee een geheel nieuwe gebruikersgroep hebben aangeboord. We merkten namelijk dat we veel correctiecondooms verkochten aan verzorgingstehuizen voor bejaarden. Vaak een volle pallet per levering! Omdat incontinentie meestal begint met urineverlies kan hiermee het moment van beweging beperkende incontinentieluiers worden uitgesteld.

Speciaal voor deze doelgroep is de R&D-afdeling bezig met de ontwikkeling van het incontinentiecondoom. Hiermee leveren wij dan onze bijdrage aan een betaalbare gezondheidszorg en we worden er zelf nog beter van ook.

Een prettige gedachte vindt U niet?

 

2 reacties op Links dragend / Rechts dragend