Anus bleken: De Mooiste Anus van Nederland

Anus bleken - Ikzegniets.nlCondoom fabrikant Piet Handvol is de bedenker van “De Mooiste Anus van Nederland”. Het verdienmodel is ons nog niet geheel duidelijk, maar Piet Handvol kennende hoeven wij ons daar geen zorgen over maken.

Piet Handvol: Het leuke van “De Mooiste Anus van Nederland” is dat het geen gewone talentenjacht is. Het is iets heel anders is. Niet de zoveelste, maar eentje waarbij ik het succes van de diverse talentenjachten gecombineerd heb met de hilarische interesse in het anus bleken. Voor de meeste mensen gaat anus bleken net een stap te ver. Wij hebben het laagdrempeliger gemaakt. Wij doen het zogezegd virtueel. Hiervoor stuur je een foto op en die gaan wij digitaal bewerken. Blijft je eigen anus lekker origineel en doe je toch mee met de hype van het Anus Bleken. Gegarandeerd resultaat.

En dat niet alleen, je dingt gelijk mee met de verkiezing van “De Mooiste Anus van Nederland 2015”. Met fantastische prijzen. De mensen thuis kunnen via Facebook of SMS hun voorkeur kenbaar maken. Ga naar Facebook of SMS je keuze met de vermelding “Anus Bleken” naar 1271 en maak kans op een fantastische mok met je eigen anus. Die krijg je na de bekendmaking thuis gestuurd.

Meedoen dus.

Digitaal Anus Bleken: Hoe werkt het allemaal?

Heel eenvoudig. Jij stuurt een foto van je anus naar piethandvol@ikzegniets.nl. Wij gaan dan met PhotoShop aan de gang en pimpen je hele anus en omstreken. Als we klaar zijn met het opleuken dan zul je versteld staan van het resultaat. Het is werkelijk verbluffend. Je kent je eigen anus niet meer terug.

We bleken hem in ieder gewenste vorm. Wij volgen de trends. Jij hoeft maar te kiezen. Vorig jaar was het een ster. Dit jaar wordt het Jing-en-Yang en volgend jaar – dat is nu al bekend – Tribal, zodat jouw tatoeëerder daar direct op kan inhaken. Ongewenste wratjas, moedervlekken en verdwaalde haartjes of hele bossen haar, wij Photoshoppen dat allemaal weg. Als wij klaar zijn kan geen mens meer zien van wie de anus is. Maar het blijft jouw anus. Want jij weet dat.

Dus maak een foto, stuur hem op. Zorg er wel voor dat de foto van goede kwaliteit is. Liefst zo veel mogelijk dpi’s en een zo goed mogelijke belichting. Gewoon buiten in het daglicht werkt het beste. Gewoon mobieltje, fotootje maken, opsturen en je dingt mee met de prijzen. Meer is het niet.

Maak geen zorgen over de omgeving, want ook hier geldt; die Photoshoppen wij er wel vanaf. Want het gaat om jouw anus en niets anders. En als je dat wil, wij kunnen het geheel nog mooier maken kunnen door jouw anus tegen een geheel andere achtergrond plaatsen. Met Photoshop kan werkelijk alles. Wil je een rokende anus in een bushokje? Geen probleem. Wil je jouw anus op een tropisch eiland boven op een berg borrelnootjes? Doen we voor je. Wil jij jouw anus tussen duizend andere anussen in een groene wei of een uitverkocht voetbal stadion tijdens de EK finale? Doen we ook! Kortom wij maken jouw dromen waar. Gewoon foto maken, opsturen en wij doen de rest.

De honderd mooiste foto’s worden op de website geplaatst. Wij laten de foto voor en na het digitaal bleken zien. De mensen thuis maken hun keuze en misschien kiezen ze wel jouw anus als de mooiste anus van Nederland.

Als je je foto opstuur geef dan wel aan in welke wedstrijdcategorie je wilt meedoen.

Stuur hem op die foto en ga voor eeuwige roem en wordt de winnaar van De Mooiste Anus van Nederland 2015 met als hoofdprijs het enige echte doe-het-zelf pakket “Sterwit”. De nummers 2 en 3 zijn bij ons niet de eerste verliezers, maar echte winnaars van een prachtig canvas schilderij op “king size” formaat met hun eigen anus er op.

Als je niet gewonnen hebt, maar wel tevreden bent over het resultaat, kun je je anus laten afdrukken op canvas (80x40cm), op posterformaat (120x80cm), een mok of een T-shirt. Altijd leuk om iemand te verrassen met een origineel en persoonlijk cadeau! Kijk op onze website. Betalen kan allemaal heel vanuit je luie stoel met PayPal of Ideal.

Lees meer over anus bleken:
Het Viva forum

Onze eigen VIVA-lezeres Mannie Storteboom: Anus bleken voor de Vrouw van Nu

10 reacties op Anus bleken: De Mooiste Anus van Nederland

 • Mijn eigen anus aan de muur. Daar kijk ik helemaal naar uit.
  Idioten.

  Jan H

 • Ik heb er net nog even over nagedacht, maar jullie zijn ziek. Anus bleken. Ik doe niet meer mee. Ik nok er mee. Bekijk het maar met die zooi. Ik emigreer. Ik ga naar de Noordpool. Zieke figuren! De groeten.

  Jan

  • Jan, je moet het allemaal niet zo zwaar oppakken. Het is maar een anus.

 • daar komen jullie nu pas mee. Heb ik eerst mijn hele anus laten bleken. Heeft pakken met geld gekost. Blijkt het allemaal niet nodig te zijn geweest. Jullie worden bedankt.

 • Zo’n levensgrote anus moet je boven je eettafel hangen. Dan wordt je door je eigen anus op je bord gekeken. Ha ha ha.

  De heer van Osdorp – Rotterdam

 • Ik denk dat die gasten van ikzegniets zich kapot lachen als ze foto’s krijgen.

 • Kijk eens goed naar de rest van de website!

 • Lekkere talentenjacht. Volgens mij kan ik zomaar het hol van mijn buurman opsturen. Dat hebben ze zo nooit in de gaten.

 • De nederlandse sterren die stralen overal. Na een sterwit behandeling kijkt mijn eens zo’n bruine oog weer kraakhelder de wereld in. Soms is het maar moeilijk wennen als ik achterstevoren in de spiegel kijk ik voel me soms als een vrouw die zonder make up de deur uit loopt, een beetje naakt gevoel. Eigenlijk zou het me geen hol moeten uitmaken maar daar ben ik denk ik iets te ijdel voor. Zouden jullie in die art studio van ik zeg niets.nl mijn oogje niet eens kunnen voorzien van wat oogschaduw valse wimpers en mascara. gewoon beniewd. En dan daar graag een afrduk van op een pizza bord. Mijn vriend krijgt altijd trek in iets lekkers als ie mijn ster ziet, zegt ie.

 • Geachte gestoorde,—
  Het bleek,toen ik naar mijn Anus keek,
  dat ik geattaqeerd werd door een teek!
  Het beestje werkte zich in mijn gaatje
  dat eigenlijk toebehoord aan mijn maatje.
  Een tekenbeetje in mijn reetje
  zou een ramp zijn voor mijn naatje
  Dus snel de tekenplank gegrepen
  en mijn Hol een mep gegeven.
  de zuster van Baartus.